Τέλος ο Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τους οπαδούς, θα σας δω στο Ολντ Τράφορντ» (vid)

Ραφαέλ Βαράν

i

© PrtScr

Τέλος ο Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τους οπαδούς, θα σας δω στο Ολντ Τράφορντ» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:58 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 29.05.2024

Ο Ράφαελ Βαράν ανακοίνωσε πως μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό του μήνυμα.

Ο Ράφαελ Βαράν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο, μετά από τρία χρόνια στο Ολντ Τράφορντ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Αγγλίας, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο ίδιος μετακόμισε στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2021 και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 93 συμμετοχές, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, μέσα σε αυτήν την τριετία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2023.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γάλλος παίκτης επισημαίνει πως ήρθε η στιγμή να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ δήλωσε πως θα αποχαιρετήσει τους φίλους της Γιουνάιτεντ την Τετάρτη (14/05) στο τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας για φέτος κόντρα στη Νιούκαστλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για σας, τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν καταπληκτικά που έπαιξα κάποια χρόνια σε αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο και φόρεσα αυτήν τη φανέλα.

Η πρώτη φορά που πήγα στο Ολντ Τράφορντ ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τρέλα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τους οπαδούς. Πρέπει να παίξεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει.

Για τα παιδιά μου, είναι το σπίτι τους εδώ. Και για μένα θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν, είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Οι νέοι ιδιοκτήτες έρχονται με ξεκάθαρο σχέδιο και εξαιρετική στρατηγική.

Θα σας δω στο Ολντ Τράφορντ για να σας αποχαιρετήσω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι πολύ συγκινητικό».

Ποστέκογλου: «Δεν καταλαβαίνω τους οπαδούς που θέλουν να χάσουμε από τη Σίτι - Να μην προσπαθήσουμε για τη νίκη;»
PREMIER LEAGUE

10:31 - 14.05.2024

Ποστέκογλου: «Δεν καταλαβαίνω τους οπαδούς που θέλουν να χάσουμε από τη Σίτι - Να μην προσπαθήσουμε για τη νίκη;»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, πήρε θέση για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και για τις... φήμες που κυκλοφορούν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Βαράν κατέγραψε 30 εμφανίσεις, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.