Επιστροφή στην κορυφή για ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Οι παίκτες της ΑΕΚ

i

© Intime

Επιστροφή στην κορυφή για ΑΕΚ, στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:25 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 14.04.2024

Στην κορυφή του πρωταθλήματος επέστρεψε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Άρη. Στο κατόπι της ο Παναθηναϊκός που πήρε το τρίποντο με ανατροπή κόντρα στη Λαμία. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ. Η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Άρη, του οποίου και επικράτησε με 2-0 στην «OPAP Arena» έχοντας... σβηστές της μηχανές της. Κάπως έτσι, η Ένωση έφτασε τους 69 βαθμούς, αφήνοντας από πίσω της τον ΠΑΟΚ που απολάμβανε μέχρι πρότινος τα πρωτεία.

Sportal Sunday Live: Με «διπλό» Πόνσε η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά κόντρα στον Άρη, μαγεία Μπερνάρ στη Λεωφόρο και το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
SPORTAL ORIGINALS

22:29 - 14.04.2024

Sportal Sunday Live: Με «διπλό» Πόνσε η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά κόντρα στον Άρη, μαγεία Μπερνάρ στη Λεωφόρο και το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η Sportal Sunday Live μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας, Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος στον αέρα της εκπομπής με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε OPAP Arena, Λεωφόρο. Συνδέσεις και με Ηλία Λαλιώτη και Αχιλλέα Μαυροδόντη για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παρουσιάζει ο Παύλος Κουστέρης.

Νωρίτερα, στον «θρόνο» του πρώτου βρέθηκε για λίγο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με... μαγικό Μπερνάρ πήρε την ανατροπή κόντρα στη Λαμία. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν γκολ νωρίς στη Λεωφόρο, όμως τελικά έφτασαν στην άνετη νίκη με σκορ 3-1. Πλέον το «τριφύλλι» καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, βρισκόμενο στο -1 από τους «κιτρινόμαυρους» και το +1 από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Θυμίζουμε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν παιχνίδι λιγότερο. Οι δύο σύλλογοι ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν την Κυριακή (14/4), όμως αμφότεροι ζήτησαν αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Θεσσαλονικείς θα παίξουν με την Κλαμπ Μπριζ στην έδρα τους. Και τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 22:00.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAYOFFS:

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΑ PLAYOFFS:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.