«Συναγερμός» με Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

«Συναγερμός» με Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:16 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 17.12.2023

Παρά την σπουδαία νίκη στην Τρίπολη και τη συνέχεια στο σερί, στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο... ασταμάτητος ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Τρίπολη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (1-4), με τους Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ να πετυχαίνουν τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

Παρά την σπουδαία νίκη στην Αρκαδία, «κόκκινος συναγερμός» έχει ανάψει στον Δικέφαλο μετά την αλλαγή του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό του αγώνα, δίνοντας τη θέση του στον Ζόαν Σάστρε. Όπως αποδείχτηκε, η συγκεκριμένη κίνηση του Ρουμάνου τεχνικού ήταν αναγκαστική, καθώς ο πολύπειρος μπακ δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο και του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι. 

Λουτσέσκου: «Ήθελα να κερδίσουμε εδώ - Είναι παραδοσιακά μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα της Nova, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα της ομάδας του και τις απουσίες.

«Δεν πανηγύρισα με ιδιαίτερο τρόπο. Πανηγύρισα τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Είχα ανησυχία για να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό πανηγύρισα τη νίκη. Η Τρίπολη είναι παραδοσιακά μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους και ήθελα να κερδίσουμε εδώ», ανέφερε αρχικά. 

Για τις απουσίες Ζίβκοβιτς - Τάισον: «Βασική προϋπόθεση είναι η ομάδα να είναι προτεραιότητα και οι παίκτες να υποτάσσονται στις ανάγκες της».