Η Στουτγκάρδη εξετάζει την περίπτωση του Βλαχοδήμου για το καλοκαίρι

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Η Στουτγκάρδη εξετάζει την περίπτωση του Βλαχοδήμου για το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 13:07 - 21.03.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης ενόψει της νέας σεζόν.

Ενα από τα κορυφαία γερμανικά ΜΜΕ στη Γερμανία, το «Kicker», αναφέρει ότι η Στουτγκάρδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της προκειμένου να καλύψει το κενό του βασικού της τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νίμπελ, που είναι δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση στον «άσο» της γερμανικής ομάδας. Ο 29χρονς κίπερ εδραιώθηκε στον γερμανικό σύλλογο από όπου πήρε και μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Σήμερα, ο «Ody» αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ χωρίς ως τώρα να έχει κερδίσει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ των «Reds».

Γι' αυτό και σύμφωνα με το κορυφαίο γερμανικό Μέσο, ο Έλληνας διεθνής κίπερ βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για την θέση του βασικού τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης, μαζί με τον Ορτέγκα της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2002 εώς και το 2012, ο Βλαχοδήμος βρισκόταν στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης, όπου και μετέβει στην Β' ομάδα του συλλόγου, για να καταγράψει στη συνέχεια 68 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Με την πρώτη ομάδα της Στουτγκάρδης αγωνίστηκε τρεις φορές, μέχρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιανουάριου του 2016 για τον Παναθηναϊκό.

Με το τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όπου «εξαργύρωσε» τις καλές του εμφανίσεις με την μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Στην Πορτογαλία, έμεινε για πέντε χρόνια και κατέγραψε 225 εμφανίσεις, πριν πάρει μεταγραφή στην Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι.

Πογέτ: «Έβλεπα ένα ΟΑΚΑ με 8-9 χιλ. κόσμο, έπεισα τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:09 - 20.03.2024

Πογέτ: «Έβλεπα ένα ΟΑΚΑ με 8-9 χιλ. κόσμο, έπεισα τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Για την εικόνα, όταν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας και αυτή που επικρατεί τώρα στην ομάδα μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στο Καζακστάν.

Εως τώρα με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βλαχοδήμος έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά αγώνες και το μέλλον του στο Νησί παραμένει αβέβαιο. Γι' αυτό και η Στουτγκάρδη παραμονεύει για την απόκτηση του.