Βόκολος: «Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο και το πιστεύω αυτό»

Λεωνίδας Βόκολος

i

© intime

Βόκολος: «Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο και το πιστεύω αυτό»

Δημήτρης Χούπης 22:08 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 03.03.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Λαμία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague. Αυτή η ήττα ωστόσο δεν «πόνεσε» βαθμολογικά την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού είχε εξασφαλίσει τη θέση της στα playoffs από την προηγούμενη αγωνιστική.

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, λέγοντας ότι για μεγάλο διάστημα είχε κλείσει τους χώρους του ΠΑΟΚ. Τόνισε δε ότι η ομάδα του έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα ξέρουμε ότι θα είναι απαιτητικά και σε αυτό το επίπεδο.

Χαμός στο πρωτάθλημα με τις γκέλες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:33 - 03.03.2024

Χαμός στο πρωτάθλημα με τις γκέλες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League έπειτα από τα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Στην κορυφή πέρασε ο ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κλείσαμε τους χώρους στον ΠΑΟΚ, όμως στις λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Αυτές οι ομάδες εκμεταλλεύονται και το παραμικρό λάθος.

Έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο και το πιστεύω αυτό. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια».