Βόκολος: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο» (vid)

Ο Λεωνίδας Βόκολος

i

© Intime

Βόκολος: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:40 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 03.01.2024

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, λέγοντας πως η Λαμία θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ τον Ολυμπιακό

Η Λαμία πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Σλίβκα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στην επίδοση της ομάδας του, λέγοντας πως θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

Για το παιχνίδι: «Τι μπορείς να πεις; Είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή και ανταποκρίνονται στο απόλυτα. Μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου που μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί έχουμε πολύ δρόμο. Είναι μία νίκη που την αξίζουν τα παιδιά και δεν είναι νίκη της λεπτομέρειας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Είναι κρίμα που σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε τον κόσμο μας».

Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός, το χειρότερο παιχνίδι από όσο καιρό είμαι στην ομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:33 - 03.01.2024

Καρβαλιάλ: «Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός, το χειρότερο παιχνίδι από όσο καιρό είμαι στην ομάδα»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμία (1-0), τονίζοντας πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο.

Για τη σημασία της νίκης: «Κάθε νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου είναι σημαντική. Η ομάδα εκεί που βρίσκεται και με την εικόνα της θα δικαιούταν να έχει περισσότερους βαθμούς. Θα πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και να παλεύουμε για τη νίκη».