Η γιορτή του Βόλου και η ατάκα του Κόβατς για τη μεταγραφή του

Η γιορτή του Βόλου και η ατάκα του Κόβατς για τη μεταγραφή του

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 12:19 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 30.12.2023

Ο Ντάνιελ Κόβατς μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στον Βόλο, ο οποίος αποχαιρέτησε το 2023.

Σε εορταστικό, μα πάνω απ’ όλα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Χριστουγεννιάτικη – Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Βόλου.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, υπάλληλοι και μέλη της διοίκησης, μαζί με τις οικογένειες τους βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης για να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση του νέου χρόνου.

Από τη γιορτή, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο Αγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Το σημαντικότερο όμως από τη χθεσινή βραδιά ήταν η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατούσε, δείγμα του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.

Ευχή όλων είναι ο νέος χρόνος που μπαίνει σε λίγες ημέρες να φέρει στον σύλλογο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σημαντικό βήμα στην καριέρα του, παράλληλα, χαρακτήρισε τη μεταγραφή στον Βόλο ο Ούγγρος γκολκίπερ Ντάνιελ Κόβατς. Αναλυτικά όσα είπε στην ουγγρική ιστοσελίδα M4Sport:

«Όταν ήρθα στη Βίντι περίμενα μια ευκαιρία όπως αυτή, από ένα πρωτάθλημα πιο δυνατό από το ουγγρικό. Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία ήρθε την καλύτερη στιγμή. Γιατί στον Βόλο; Είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους τερματοφύλακες και ήθελαν οπωσδήποτε δύο γκολκίπερ που να μπορούσαν να βασιστούν.

Θα έπαιρνα την ίδια απόφαση για τη μεταγραφή μου ακόμα κι αν αγωνιζόμουν και όλα ήταν τέλεια. Αυτός ήταν ο στόχος μου, να μπορέσω να υπογράψω συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού και όλα ήρθαν στην ιδανικότερη στιγμή».

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή