Mε τα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό

Ανχέλ Λόπεθ

i

© Intime

Mε τα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό

Με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Ντε Καμπς και Ποπέσκου, θα υποδεχθεί ο Βόλος τον Παναιτωλικό, στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος υποδέχεται στο άδειο Πανθεσσαλικό τον Παναιτωλικό (3/2), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Άνχελ Λόπεθ γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας, στην οποία συμπεριέλαβε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ντε Καμπς και Ποπέσκου. Παράλληλα, εκτός τέθηκε Σιέλης που είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τάχατος και Σιαμπάνης δεν θα είναι επίσης διαθέσιμοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (5.30 μ.μ., 3/2).

Αυτοί είναι οι εξής: Κόβατς, Κόστις, Αλχο, Μύγας, Ασλανίδης, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραϊτης και Γκαρσία».

Xωρίς Καπίνο ο Παναιτωλικός στον Βόλο

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την Παρασκευή (2/2) την προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο (03/02), με τον Γιάννη Πετράκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Παρολ' αυτά ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Στέφανο Καπίνο, αν και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Στις επιλογές του Έλληνα προπονητή δεν βρίσκεται επίσης ο Φρεντ, που συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μπαλντασάρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας.