Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στον Βόλο - Τέλος οι Μπαριέντος και Άλχο

Βόλος

i

© Intime

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στον Βόλο - Τέλος οι Μπαριέντος και Άλχο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:09 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:50 - 29.05.2024

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Μπαριέντος και Άλχο.

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Stoiximan Super League, ο Βόλος έχει βάλει μπρος στις εκκαθαρίσεις και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Μαγνησίας, τα συμβόλαια των Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο ολοκληρώθηκαν, με αποτέλεσμα αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Βόλου με τον Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.Τόσο ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στο Βόλο, όσο και ο Νιολάι Αλχο στα 2,5 χρόνια που φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να… μεγαλώσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ο Ουρουγουανός μέσος αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Βόλου, σημειώνοντας σε 89 παιχνίδια πέντε γκολ και οκτώ ασίστ.

Από την άλλη, ο Φινλανδός αμυντικός έφτασε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 κι αγωνίστηκε σε αυτή για 2,5 χρόνια, μετρώντας συνολικά 79 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές μέρες, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε ότι έλυσε τη συνεργασία της και με τους Κόστιτς, Τρουιγέ και Καραγιάννη.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τους Ιβάν Κόστιτς και Κωνσταντίνο Καραγιάννη, καθώς και την ολοκλήρωση του δανεισμού του Αλεξ Τρουιγιέ, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».