Προσφεύγει στο CAS ο Βόλος

Μπέος

i

Μπέος/©Intime

Προσφεύγει στο CAS ο Βόλος

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:10 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 13.03.2024

Μετά την απόρριψη της έφεσής του για την υπόθεσή Τεττέι η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στο CAS.

Συνεχίζει και σε τρίτο βαθμό η ΠΑΕ Βόλος, μετά την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. H θεσσαλική ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στο CAS.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (13/3) η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι στο ματς με την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Ως εκ τούτου, η αρχική απόφαση παραμένει ως έχει, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς με 3-0 (είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα). Επίσης, παρέμεινε η ποινή στον ιδιοκτήτη της Θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, η ΠΑΕ Βόλος θα πάει και σε τρίτο βαθμό την υπόθεση, με το νομικό επιτελείο της να ετοιμάζει την προσφυγή στο CAS που θα κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο Μπέος έχει απαγορεύσει εδώ και μήνες την παρουσία οπαδών του Άρη στο Πανθεσσαλικό: «Δεν μπορούν να έρθουν, κλειστές θα είναι οι θύρες»

Ο Μπέος έχει απαγορεύσει εδώ και μήνες την παρουσία οπαδών του Άρη στο Πανθεσσαλικό: «Δεν μπορούν να έρθουν, κλειστές θα είναι οι θύρες»

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε πάρει θέση λίγους μήνες νωρίτερα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, την έδρα της αναμέτρησης και για τους φιλάθλους του Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα προσφύγει στο CAS».

Να αναφέρουμε ότι στη διαδικασία των playouts, τα οποία ξεκινούν το προσεχές Σάββατο (16/3) ο Βόλος θα μπει με 19 βαθμούς και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο λιγότερους από την Κηφισιά.