Ο Χάαλαντ «έσπασε» το Twitter με τα κοτσιδάκια του που θυμίζουν Βίκινγκ

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/©Photo by Alex Dodd - CameraSport via Getty Images/Ideal Images

Ο Χάαλαντ «έσπασε» το Twitter με τα κοτσιδάκια του που θυμίζουν Βίκινγκ

Κώστας Τόπας 08:48 - 11.04.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προχώρησε σε νέο λουκ ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ τη φετινή σεζόν, καθώς έφτασε στα 30 γκολ στην Premier League και τα 44 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι οπαδοί των Πολιτών έχουν μείνει έκπληκτοι από την τρομερή φόρμα που διανύει ο 22χρονος Νορβηγός αστέρας. Περισσότερο όμως με το νέο λουκ που επέλεξε να κάνει ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο πρώην επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ κανονικά έχει τα μαλλιά του δεμένα σε αλογοουρά, αλλά αποφάσισε να τα κάνει πλεξουδάκια, συγκεντρώνοντας όλα τα φλας πάνω του. Μένει να δούμε αν αυτό το λουκ θα είναι... γούρικο για τον Χάαλαντ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Οπως είναι λογικό στο Twitter δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι σχολίασαν το νέο λουκ του Χάαλαντ

«Είθε ο Θεός να βοηθήσει την Μπάγερν, γιατί αυτός ο τύπος μόλις χτύπησε τους Βίκινγκς προγόνους του», έγραψε χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής του Νορβηγού, για να σχολιάσει ένας άλλος: «Αγαπάει πραγματικά την κληρονομιά του για τους Βίκινγκς».

Η τελευταία του εμφάνιση στο Champions League ήταν εξωπραγματικό, καθώς είχε σημειώσει πέντε γκολ στην αναμέτρηση με την Λειψία.