Η αξία του Χάαλαντ εκτιμάται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με τον μάνατζερ του!
i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Η αξία του Χάαλαντ εκτιμάται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με τον μάνατζερ του!

Κώστας Τόπας 15:21 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 01.02.2023

Ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, σε δηλώσεις του, τόνισε πως όποια ομάδα επιθυμεί τον Νορβηγό στράικερ στο ρόστερ της, τότε θα πρέπει να καταβάλει ένα δισεκατομμύριο ευρώ, μιας τόσο εκτιμάται η αξία του 22χρονου στράικερ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Έχει σκοράρει 31 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του σεζόν στο Νησί, κάτι που ώθησε τον εκπρόσωπό του Πιμέντα να επιμείνει ότι ο Νορβηγός φόργουορντ αξίζει ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

«Για μένα, ο Χάαλαντ αξίζει ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Ίσως κανείς δεν πρόκειται να το πληρώσει αυτό, αλλά επιμένω στην άποψή μου. Με τον Χάαλαντ τα έχεις όλα. Ερχονται στο γήπεδο οπαδοί, υπάρχουν γκολ, θετικά αποτελέσματα, επαγγελματισμό, ψηφιακό περιεχόμενο, φήμη, χορηγοί και πολλά ακόμα.Αν τα συνδυάσεις όλα αυτά, η αξία του είναι ένα άθροισμα πολλών πραγμάτων. 

λλά η τιμή ενός ποδοσφαιριστή στην πραγματικότητα καθορίζεται από έναν σύλλογο. Ξέρω ότι κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει 700 εκατομμύρια για έναν παίκτη, αλλά είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι η αξία που προσθέτει ο Έρλινγκ όταν φτάνει σε έναν σύλλογο είναι τεράστια, τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «AS» ο εκπρόσωπος του Χάαλαντ.

Ο 22χρονος Νορβηγός έχει ήδη καταρρίψει αρκετά ρεκόρ της Premier League και ο Πιμέντα είναι σίγουρος ότι ο Χάαλαντ θα συνεχίσει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις για να ξεπεράσει τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. «Το ταβάνι του είναι σε ένα μέρος που δεν είναι ακόμα γνωστό στο ποδόσφαιρο. Θα πάει πιο μακριά από αυτούς που ήρθαν πριν από αυτόν. Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ», κατέληξε.

Ο Χάαλαντ είναι ο πρώτος παίκτης της Premier League που σημειώνει χατ-τρικ σε τρεις διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες της πρώτης κατηγορίας. Έγινε επίσης ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που σκόραρε 20 γκολ πριν από τον Ιανουάριο, παρά το διάλειμμα έξι εβδομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή την Κυριακή (05/02) θα επιδιώξει να σπάσει το φράγμα των 25 τερμάτων που μετράει στην Premier League, στο ντέρμπι με την Τότεναμ.