Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε μοντέλο και ο σχεδιαστής είναι Έλληνας (pics)
i

Χάαλαντ / ©Matt McNulty/Getty Images/ Ideal Images

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε μοντέλο και ο σχεδιαστής είναι Έλληνας (pics)

Sportal newsroom 20:40 - 25.01.2023

O Έρλινγκ Χάαλαντ άφησε για λίγο τα ποδοσφαιρικά και έγινε... μοντέλο από τα χέρια ενός Έλληνα.

Ο Έρλινγκ Χάαλντ άφησε για λίγο τα ποδoσφαιρικά και έγινε... μοντέλο από τα χέρια ενός Έλληνα. Ο Νορβηγός είναι γνωστός για τις εξωγήινες επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο και το θέαμα που προσφέρει.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να διαπρέψει και σε άλλον κλάδο. Αυτόν του καλλιτεχνικού χώρου. Συγκεκριμένα ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό μόδας «GQ» , για το οποίο κι όλας φωτογραφήθηκε. 

Το styling έγινε από έναν ελληνικής καταγωγής, τον Άγγελο Μιτάκο, ο οποίος εργάζεται στο πιο γνωστό περιοδικό μόδας στη χώρα. 

«Θα προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε εντός των δυνατοτήτων μου προκειμένου να κερδίσω τρόπαια με τη Μάντσεστερ Σίτι και να γίνω ο παίκτης που θα είναι ο game changer. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το Champions League. Νομίζω πως όλους τους ποδοσφαιριστές τους απασχολεί. Βέβαια, δεν είναι και καλό να το σκέφτεσαι συνέχεια. Αν η ομάδα σου παίζει πραγματικά καλά κι εσύ θα αποδίδεις καλά, θα αρχίσεις να κατακτάς τίτλους και πιθανότατα θα βρεθείς στη λίστα με τους υποψήφιους. Όπως έγινε με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε», ήταν τα λόγια του Νορβηγού.