Ο Χάαλαντ συναντήθηκε με την Ιβάνα Κνολ και οι ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούν πως «σκόραρε» ξανά (pics)
i

©Knolldoll/instagram

Ο Χάαλαντ συναντήθηκε με την Ιβάνα Κνολ και οι ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούν πως «σκόραρε» ξανά (pics)

Κώστας Τσιακλής 10:33 - 01.07.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συναντήθηκε με την πιο όμορφη οπαδό του Μουντιάλ, Ιβάνα Κνολ, και οι ποδοσφαιρόφιλοι πιστεύουν πως ο Νορβηγός «σκόραρε» ξανά.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίμπιζα, εκεί όπου συναντήθηκε με την πιο όμορφη οπαδό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ιβάνα Κνολ. Οι ποδοσφαιρόφιλοι ενθουσιάστηκαν και θεωρούν πως ο Νορβηγός «σκόραρε» ξανά.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή χρονιά, σπάζοντας όλα τα κοντέρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός επιθετικός την περασμένη σεζόν πέτυχε 52 γκολ σε 53 εμφανίσεις με τους «πολίτες» ενώ σημείωσε ακόμα τέσσερα τέρματα με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Πλέον ο Χάαλαντ απολαμβάνει τις λιγοστές διακοπές του η αλήθεια είναι (αφού σε λίγες μέρες θα επιστρέψει για την προετοιμασία της νέας χρονιάς) και βρίσκεται στην Ίμπιζα. Εκεί συνάντησε την πιο σέξι οπαδό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι), Ιβάνα Κνολ.

Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν και κοινόποιησαν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούν πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ «σκόραρε» ξανά. Κάποιος άλλος πάντως θεωρεί πως και οι δύο χρειάζονται συμβουλές μόδας.

Κάποια από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν τα εξής:

«Ο Έρλινγκ σκοράρει ακόμα και στις διακοπές».

«Ο Έρλινγκ σκοράρει εντός και εκτός γηπέδου».

«Ο Χάαλαντ εξακολουθεί να είναι πρώτος σκόρερ ακόμα και στις διακοπές».

«Μη σκύβεις, Έρλινγκ».

«Κάποιος πρέπει να τους προσφέρει συμβουλές μόδας και στους δύο».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται σε σχέση με την Ίζαμπελ Γιόχανσεν. Πάντως η Ιβάνα Κνολ είχε βρεθεί και στον τελικό του Champions League. Η εκρηκτική μελαχρινή, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να δει από κοντά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Χάαλαντ και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Ιβάνα Κνολ είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Οι εμφανίσεις της με τα... απολύτως απαραίτητα την κατέστησαν σε ένα από τα πρόσωπα της διοργάνωσης. Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε ότι θέλει να γίνει πρέσβειρα της διοργάνωσης.