Η Ιβάν Κνολ παρακολούθησε τη Formula 1 στο Μαϊάμι και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της

Η Ιβάν Κνολ παρακολούθησε τη Formula 1 στο Μαϊάμι και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:06 - 07.05.2023

Μετά τα γήπεδα του Κατάρ, η Ιβάν Κνολ τρέλανε το κοινό και στην άλλη άκρη του κόσμου, αφού η influencer επισκέφθηκε το Μαϊάμι για να παρακολουθήσει την Formula 1.

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του Grand Prix Μαϊάμι, πέμπτο σταθμό της Formula 1 για το 2023. Πλήθος κόσμου έχει επισκεφθεί της ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το τουρνουά και ανάμεσα τους βρίσκεται μία παρουσία που αποτέλεσε θέμα συζήτησης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο λόγος για την Ιβάνα Κνολ με την influencer να επισκέπτεται την άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια των οδηγών. Για μία ακόμα φορά το ντύσιμό της συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, αφού η ίδια εμφανίστηκε με προκλητική ενδυμασία.

Την περασμένη εβδομάδα η ίδια βρισκόταν στην πίστα του Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν, προϊδεάζοντας το κοινό της πως θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ. «Φεύγω από το Μπακού με υπέροχες αναμνήσεις.

Δεν περίμενα τόση υποστήριξη και αγάπη, νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που ήμουν μέλος του "Baku City Circuit". Σας ευχαριστώ! Τώρα είναι η ώρα για το τη Formula στο Μαϊάμι», είχε αναφέρει συγκερκιμένα μέσω Instagram.

Για του λίγους που ζουν σε κάποιον άλλον πλανήτη, η Ιβάνα Κνολ αποτελεί μία γυναίκα που αποτέλεσε ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στο περασμένο Μουντιάλ, με αφορμή τις... προκλητικές της εμφανίσεις στα γήπεδα της αραβικής χώρας. 

Η νεαρή φίλαθλος προκάλεσε ουκ ολίγες φορές με τις ενδυμασίες που - δεν - φόραγε στις κερκίδες και προσέλκυσε τα βλέμματα όλων όσον ασχολήθηκαν με αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.