Ο μηχανικός της Ferrari που έχει τρελάνει όλο τον γυναικείο πληθυσμό (vids)

Ο μηχανικός της Ferrari που έχει τρελάνει όλο τον γυναικείο πληθυσμό (vids)

Sportal newsroom 21:31 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 07.05.2023

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που έχει τρελάνει τα social media σε κάθε Γκραν πρι της Formula 1.

Αρκετά νωχελικά έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν η Ferrari. Η ιστορική Scuderia βρίσκεται στην τέταρτη θέση των κατασκευαστών μετά τα τέσσερα πρώτα Grand Prix. Η σεζόν είναι μακρά, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει Ferrari που μετράει 16 πρωταθλήματα στην ιστορία της Formula 1.

Ωστόσο, η ομάδα της Ferrari έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού. Όχι, ο λόγος δεν είναι μόνο ο Σαρλ Λεκλέρ, ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia αλλά ένας εκ των μηχανικών της.

Πρόκειται για τον Lollipopman της ομάδας. Για τους μη γνωρίζοντες, είναι αυτός που κρατάει το «γλειφιτζουράκι» κατά τη διάρκεια των pit stop και ελέγχει αν θα σταματήσει ή θα ξεκινήσει το μονοθέσιο.

Η δουλειά του είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού έχουν καταγραφεί δεκάδες λάθη κατά τη διάρκεια των pit stop, που έχουν κοστίσει στις ομάδες. Ο συγκεκριμένος μηχανικός έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες. Το αυστηρό παρουσιαστικό του αλλά και το γυμνασμένο του κορμί έχουν καταφέρει να κεντρίσουν τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού που παρακολουθεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Tags: