Ο Έλον Μασκ, ο Τζεφ Μπέζος και άλλες διασημότητες παραβρέθηκαν στο γκραν πρι του Μαϊάμι
i

©SS Twitter

Ο Έλον Μασκ, ο Τζεφ Μπέζος και άλλες διασημότητες παραβρέθηκαν στο γκραν πρι του Μαϊάμι

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:18 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 07.05.2023

Το γκραν πρι του Μαϊάμι γέμισε από διασημότητες το Σαββατοκύριακο.

Το γκραν πρι του Μαϊάμι επέστρεψε και δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που προκαλούν σάλο. Επιχειρηματίες υψηλού προφίλ, σταρ του Χόλιγουντ και ποδοσφαιριστές κοσμούν τα paddock, μετατρέποντας αυτό το το αγωνιστικό τριήμερο της F1 σε μία γεμάτη από διασημότητες εκδήλωση που προσελκύει την προσοχή παγκοσμίως.

Το Σαββατοκύριακο, οι επιχειρηματίες Έλον Μασκ, Λάρι Έλισον και Τζεφ Μπέζος εντοπίστηκαν στα paddock, προκαλώντας φρενίτιδα τους οπαδούς της F1. Ο Μασκ και ο Έλισον εθεάθησαν στο γκαράζ της Red Bull, ενώ ο Μπέζος εθεάθη στο pit wall της McLaren. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι οι πλουσιότεροι άνδρες του πλανήτη σκέφτονται να επενδύσουν στη F1; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. 

Εν τω μεταξύ, οι αστέρες του Χόλιγουντ, Βιν Ντίζελ και Μισέλ Ροντρίγκεζ, δημιούργησαν θόρυβο όταν επισκέφτηκαν τη πίστα της Φλόριντα την Πέμπτη (4/5). Οι δύο σταρ, που υποδύονται τους λάτρεις των αγώνων στη σειρά ταινιών Fast & Furious, πέρασαν χρόνο στο γκαράζ της McLaren, όπου πήραν μια γεύση από την έκρηξη της αδρεναλίνης που συνοδεύει τους αγώνες. 

Ο ράπερ ASAP Ρόκι εθεάθη επίσης στα paddock, να κάνει μια VIP περιήγηση στο γκαράζ της Mercedes από κανέναν άλλον από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Miami Dolphins έκανε επίσης αισθητή την παρουσία της. Ο παίκτης των Dolphins, Τάιρικ Χιλ, εντοπίστηκε με εξοπλισμό της Alpine, δείχνοντας την υποστήριξή του στη γαλλική ομάδα.

Tags: