Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν δημιούργησαν τρομερό πανό και αποθέωσαν τον Χάκπο στο τελευταίο «αντίο» του (vid)
i

Κόντι Χάκπο/PrtScr/©Twitter@PSV

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν δημιούργησαν τρομερό πανό και αποθέωσαν τον Χάκπο στο τελευταίο «αντίο» του (vid)

Κώστας Τόπας 14:11 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 24.02.2023

Ο αστέρας της Λίβερπουλ, Κόντι Χάκπο, επέστρεψε στο «Στάδιο Φίλιπς» για ένα τελευταίο αντίο στους οπαδούς της Αϊντχόφεν, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Ο Ολλανδός Κόντι Χάκπο άφησε την παιδική του ομάδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μιας και συμφώνησε να ενταχθεί στη Λίβερπουλ της Premier League σε μια συμφωνία αξίας 42 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην Αϊντχόφεν το 2007, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2018 και συνέχισε ως αρχηγός της ομάδας ενώ έκανε 159 εμφανίσεις, σκοράροντας 55 γκολ.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/02), ο Χάκπο επέστρεψε στο «Στάδιο Φίλιπς» για ένα τελευταίο αντίο στους οπαδούς της Αϊντχόφεν, μιας και νωρίτερα δεν είχε την ευκαιρία να τους αποχαιρετήσει. Από την πλευρά τους, οι φίλοι της ολλανδική ομάδας ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό κορεό προς τιμήν του και παράλληλα τραγουδούσαν το σύνθημα «Cody Gakpo – Eindhovenaar!», με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να ανταποδίδει με ένα χειροκρότημα.

Ωστόσο, ο Χάκπο δεν απήλαυσε σε τέτοιο βαθμό που ενδεχομένως θα ήθελε, την αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Σεβίλλη, καθώς οι Ισπανοί ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν την πρόκριση για τους «16» του Europa League