Χαμός στην ανάρτηση της Αλ Νασρ , εκατομμύρια likes μέσα σε μισή ώρα (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / © PrntScrn

Χαμός στην ανάρτηση της Αλ Νασρ , εκατομμύρια likes μέσα σε μισή ώρα (pic)

Sportal newsroom 00:03 - 31.12.2022

Μέσα σε μόλις μισή ώρα η ανάρτηση της Αλ Νασρ για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε εξαπλάσια likes, από όσους followers είχε συνολικά η σελίδα.

Παράκρουση επικρατεί στην Σαουδική Αραβία και τον κόσμο, με την Αλ Νασρ να πυροδοτεί την μεγαλύτερη μεταγραφική βόμβα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο σύλλογος με τα «κίτρινα» έκανε χαλίφη τον Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέροντας του μυθικό συμβόλαιο και πείθοντας τον με αυτόν τον τρόπο να αποχωρήσει από την Ευρώπη.

Στο άκουσμα της είδησης τα social media του κλαμπ πήραν... φωτιά, αφού μέσα σε μόλις μισή ώρα ,η ανάρτηση που γνωστοποίησε την αγορά του παίκτη συγκέντρωσε έξι εκατομμύρια likes, την ώρα που όλα τα προηγούμενα post είχαν μ.ο. 6 χιλ. Mάλιστα, oι ίδιοι οι followers της σελίδας στο Instagram ήταν 1,4 εκατ. συνολικά σε εκείνο το διάστημα.

Η παράνοια συνεχίστηκε και στα σχόλια, με την transfemarkt να κλέβει την παράσταση αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Σαουδικής Αραβίας. Μόλις αγοράσατε 819 γκολ».