Ο Κέιν αποθέωσε Ποστέκογλου – «Θέλω να παίξω ακόμα 8-9 χρόνια, δείτε Ρονάλντο, Μέσι και Μπενζεμά»

Ο Κέιν αποθέωσε Ποστέκογλου – «Θέλω να παίξω ακόμα 8-9 χρόνια, δείτε Ρονάλντο, Μέσι και Μπενζεμά»

Γιώργος Σακελλαρίου 12:31 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 11.10.2023

Ο φορ της Μπάγερν Χάρι Κέιν μίλησε για τις προθέσεις του με την εθνική Αγγλίας, την Τότεναμ και τον Ποστέκογλου.

Στα 30 του χρόνια, ο Χάρι Κέιν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο επιθετικός της Μπάγερν ξεκίνησε την περιπέτειά του στη Bundesliga με εννέα γκολ και πέντε ασίστ σε 10 αγώνες. Ο διεθνής Άγγλος φορ με το «9» στην πλάτη ελπίζει να επεκτείνει την καριέρα του για μία ακόμα δεκαετία.

«Ξέρω ότι όταν γίνεσαι 30 ετών, ο κόσμος έχει πάντα στο μυαλό του το τέλος. Αλλά θα ήθελα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο γι’ άλλα οκτώ ή εννέα χρόνια. Το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Μέσι, του Μπενζεμά ή του Λεβαντόφσκι δείχνει ότι είναι δυνατόν να επιτύχεις εξαιρετικές επιδόσεις ως βετεράνος», εξομολογήθηκε ο Κέιν σε συνέντευξή του στην «Bild».

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο ίδιος έχει τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού και το Euro 2028, το οποίο θα διεξαχθεί σε Αγγλία, Ιρλανδία. Ο αρχηγός της Αγγλίας και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τα «τρία λιοντάρια» (59 γκολ σε 86 αγώνες), σ’ ερώτηση για την κατάκτηση του Euro, που θα φιλοξενήσουν η χώρα του και η Ιρλανδία το 2028 ήταν ξεκάθαρος: «Θα ήταν ξεχωριστό».

Ο Κέιν μίλησε επίσης και για τη μεταγραφή του στη Μπάγερν: «Ένιωσα ότι ήταν καιρός να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία.

Να παλέψω για τίτλους, για το Champions League. Το να παίζεις για έναν τόσο γιγαντιαίο σύλλογο είναι ένα απίστευτη πρόκληση».

Ο Ποστέκογλου

Ο Κέιν φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την Τότεναμ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ομογενή τεχνικό Άγγελο Ποστέκογλου: «Είναι υπέροχο να το βλέπεις. Ο προπονητής έχει βοηθήσει την ομάδα με τον τρόπο που παίζει. Οι οπαδοί είναι ακριβώς δίπλα στην ομάδα κι αυτό ακριβώς χρειαζόταν τα τελευταία χρόνια. 

Θα παρακολουθώ πάντα την Τότεναμ και την Premier League. Φυσικά, υπάρχει δρόμος ακόμα, αλλά όπως είπε ο προπονητής, δεν υπάρχει λόγος οι οπαδοί να μην είναι ενθουσιασμένοι κι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι κι εύχομαι να κατακτήσουν τον τρίτο τίτλο στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αφού απέρριψε την ευκαιρία να μετακομίσει σε βίλα με αμύθητη αξία
BUNDESLIGA

11:01 - 06.10.2023

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αφού απέρριψε την ευκαιρία να μετακομίσει σε βίλα με αμύθητη αξία

Ο Χάρι Κέιν εξακολουθεί να ψάχνει για σπίτι στο Μόναχο μετά την καλοκαιρινή του μεταγραφή στην Μπάγερν, απορρίπτοντας μάλιστα την ευκαιρία να αγοράσει μια βίλα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχω ξεκαθαρίσει σε όλη την καριέρα μου ότι είμαι οπαδός της Τότεναμ και θα ήθελα να την δω να πετυχαίνει. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Premier League που θα ήθελα να δω να κερδίζει πέρα ​​από την Τότεναμ».