Αποκαλύφθηκε το «κρυμμένο» άγαλμα του Κέιν που κόστισε πάνω από 8.400 ευρώ - «Δώσανε τόσα χρήματα γι' αυτό;»

Το άγαλμα του Χάρι Κέιν

Αποκαλύφθηκε το «κρυμμένο» άγαλμα του Κέιν που κόστισε πάνω από 8.400 ευρώ - «Δώσανε τόσα χρήματα γι' αυτό;»

Κώστας Τόπας 12:33 - 21.03.2024

Το γλυπτό σε φυσικό μέγεθος που είναι αφιερωμένο στον Χάρι Κέιν δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας και παρέμεινε κρυμμένο για σχεδόν πέντε χρόνια... μέχρι που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Ανακαλύφθηκε το κρυμμένο άγαλμα του Χάρι Κέιν που κατασκευάστηκε το 2019 και κόστισε περισσότερα από 8.400 ευρώ. Το άγαλμα του τότε επιθετικού της Τότεναμ, που μεγάλωσε στο Τσίνγκφορντ της Αγγλίας, παραγγέλθηκε από την Κομητεία, Γουόλθαμ Φόρεστ.

Το γλυπτό σε φυσικό μέγεθος που είναι αφιερωμένο στον Χάρι Κέιν δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας και παρέμεινε κρυμμένο για σχεδόν πέντε χρόνια... μέχρι που το «The Big Issue» τα αποκάλυψε .

«Απώλεια χρημάτων ή κατάλληλος φόρος τιμής;», αναρωτιέται το «The Big Issue». Το άγαλμα που έφτιαξε η Sculpture Machine δείχνει τον Χάρι Κέιν, νυν επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, να κάθεται σε έναν πάγκο φορώντας τη φανέλα της Αγγλίας.

Η αρχική αναφορά του BBC για το άγαλμα προσέθεσε ότι υπήρχαν σχέδια να εγκατασταθεί το άγαλμα σε μια πλατφόρμα στο σταθμό μετρό «Chingford Overground», αλλά το αίτημα αυτό απορρίφθηκε μετά από αξιολόγηση κινδύνου. Η Υπηρεσία Αναφοράς Τοπικής Δημοκρατίας του BBC αναφέρει ότι μια προηγούμενη πρόταση να τοποθετηθεί το άγαλμα αλλού απορρίφθηκε από δύο δημοτικούς συμβούλους για άγνωστους λόγους.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το άγαλμα του Κέιν σε πραγματικό μέγεθος, που απεικονίζει τον πρώην επιθετικό της Τότεναμ, παραμένει σε αποθήκη. Οι οπαδοί μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να το δουν από κοντά, ωστόσο, όπως είπε ο εκπρόσωπος του Κέιν τον περασμένο μήνα: «Ειδικά με τον Χάρι να είναι η Αγγλία και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Τότεναμ, είναι αυτό που του αξίζει. Ενα άγαλμα.

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:05 - 12.03.2024

Το τρομερό επίτευγμα του Πόνσε που τον βάζει πάνω από Κέιν και Βλάχοβιτς (vids)

Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει καταφέρει με τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει μέσα στο 2024, να έχει ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, στη λίστα με τους σκόρερ που έχουν τα περισσότερα γκολ το τρέχον ημερολογιακό έτος.

«Η τοποθεσία του αγάλματος είναι πολύ σημαντική για εμάς και όπως είπε η Έμμα, αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή, αλλά όταν το κάνουμε σωστά, θα χαρούμε να πάμε», κατέληξε ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου.