Βρήκε το άθλημά του ο Μαγκουάιρ: Η ικανότητα του στα βελάκια προκαλεί έκπληξη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Χάρι Μαγκουάιρ

i

PrtScr

Βρήκε το άθλημά του ο Μαγκουάιρ: Η ικανότητα του στα βελάκια προκαλεί έκπληξη στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 10:14 - 26.01.2024

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αντιμετώπισε τον Λουκ Λίτλερ σε ένα παιχνίδι με βελάκια και οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι με τις ικανότητες του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο συγκεκριμένο σπορ.

Μέσα σε λίγους μήνες, ο Λουκ Λίτλερ έγινε το μεγαλύτερο όνομα στα βελάκια. Ο 17χρονος κέρδισε την προσοχή όλων όταν στο ντεμπούτο του στο τουρνουά, έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νωρίτερα αυτό το μήνα, μόνο για να χάσει στον τελικό.

Ο 17χρονος έζησε το όνειρο τον περασμένο μήνα και το παραμύθι του το 2024 συνεχίστηκε όταν συναντήθηκε με μέλη της ομάδας της Γιουνάιτεντ για την πρόκληση στα βελάκια του Sky Sports. Ο Λίτλερ, ένας δια βίου οπαδός της Γιουνάιτεντ, πλαισιώθηκε από τους Μαγκουάιρ και Κρίστιαν Έρικσεν, με την τριάδα να ξεπερνά τους ρυθμούς της με μια σειρά από προκλήσεις με βελάκια.

Και κατά τη διάρκεια των προκλήσεων, οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από την ικανότητα τόσο του Μαγκουάιρ όσο και του Έρικσεν μπροστά σε ένα βελάκι. Ο Έρικσεν κέρδισε οριακά τον Μαγκουάιρ σε δύο από τις τρεις προκλήσεις, αν και ο Άγγλος αμυντικός σημείωσε ένα εντυπωσιακό σκορ 171 σε μια πρόκληση με εννέα βελάκια.

Φυσικά, ο Λίτλερ επέδειξε τις ανώτερες ικανότητές του, ξεπερνώντας τα 171 του Μαγκουάιρ με μόλις τρία βελάκια. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν με τον Μαγκουάιρ.

Όταν ο Καντονά έριξε κλωτσιά στον .... ρατσισμό
REST OF THE WORLD

15:53 - 25.01.2024

Όταν ο Καντονά έριξε κλωτσιά στον .... ρατσισμό

Σήμερα συμπληρώθηκαν 29 χρονιά από την kung-fu κλωτσιά του Ερίκ Καντονά σ' έναν φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας που τον έβριζε διαρκώς. Το χτύπημα αυτό ωστόσο ήταν πολλά παραπάνω από μία κλωτσιά, ήταν μία ηχηρή απάντηση στον ρατσισμό.

Ο Λίτλερ δεν έχει κρύψει την ένθερμη υποστήριξή του στη Γιουνάιτεντ και μάλιστα ήταν επίτιμος καλεσμένος για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του «Ολντ Τράφορντ» με την Τότεναμ στις 14 Ιανουαρίου, όπου συνάντησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.