Χαρτς... on fire πριν από τον ΠΑΟΚ, 4-0 την Πάρτικ Θιστλ
i

Photo by Jane Barlow/PA Images via Getty Images

Χαρτς... on fire πριν από τον ΠΑΟΚ, 4-0 την Πάρτικ Θιστλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:17 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 20.08.2023

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η Χαρτς έκανε «πάρτι» στους «16» του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ, επικρατώντας της Πάρτικ Θιστλ με 4-0.

Μήνυμα ετοιμότητας στον ΠΑΟΚ έστειλε η αντίπαλος του, στα playoffs του Conference League, Χαρτς, η οποία πανηγύρισε ευρεία νίκη (4-0) εναντίον της Πάρτικ Θιστλ, με φόντο το Λιγκ Καπ Σκωτίας. 

Η ομάδα που εδρεύει στα δυτικά του Εδιμβούργου έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και μόλις στο 11ο λεπτό είχε πάρει το προβάδισμα, με τον Γκράχαμ να στέλνει την μπάλα αυτογκόλ. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Χαρτς, που φρόντισε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Οφιά (45'), πριν τη λήξη του ημιχρόνου. 

Γρήγορο γκολ πέτυχε και στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος, με τον Σανκαλάντ να σκοράρει για το 3-0 στο 48ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ταγκαβά, ο οποίος στο 74' έκανε το 4-0.

Θυμίζουμε πως ΠΑΟΚ και Χαρτς τίθενται αντιμέτωποι στη Σκωτία την ερχόμενη Πέμπτη (24/8), με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του UEFA Europa Conference League