Ο Χατζηδιάκος πήρε την ντουντούκα, ξεκίνησε σύνθημα για τον Παυλίδη και οι οπαδοί της Άλκμααρ τρελάθηκαν (vids)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος με τους οπαδούς της Άλκμααρ

i

Ο Παντελής Χατζηδιάκος με τους οπαδούς της Άλκμααρ/PrtScr

Ο Χατζηδιάκος πήρε την ντουντούκα, ξεκίνησε σύνθημα για τον Παυλίδη και οι οπαδοί της Άλκμααρ τρελάθηκαν (vids)

Κώστας Τόπας 10:10 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 17.03.2023

Μετά τη σπουδαία πρόκριση της Άλκμααρ στους οκτώ του Conference League, ο Παντελής Χατζηδιάκος πήρε την ντουντούκα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και τραγούδησε σύνθημα για τον Παυλίδη με τους οπαδούς να αποθεώνουν τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη η Άλκμααρ επικράτησε της Λάτσιο 2-1 στην Ολλανδία και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 στη Ρώμη, η ολλανδική ομάδα πέρασε στα προημιτελικά του Conference League. Στην εν λόγω αναμέτρηση, φανέλα βασικού πήρε και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος μετά την πρόκριση ξεκίνησε σύνθημα για τον Παυλίδη με τους οπαδούς να αποθεώνουν τους δύο Έλληνες.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Αλκμαάρ, Βαγγέλης Παυλίδης, ήταν αυτός ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, έκανε το 2-1 στο 62ο λεπτό με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των Ρωμαίων. Με αυτόν τον τρόπο ο Παυλίδης έγινε δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Άλκμααρ στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ισοφάρισε τους Ντε Βιτ (σ.σ. τωρινός συμπαίκτης του Παυλίδη) και Αρβελάτζε, ενώ απέχει δυο γκολ από τον πρωτοπόρο, Κιστ!