Επίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

i

© OFI Crete FC

Επίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:46 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 14.06.2024

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποίησε την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Ο ίδιος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Κρητικών σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο κι αναμένεται άμεσα να γίνει κάτοικος Ηρακλείου.

Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι «μεγαλωμένος» στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ, με την οποία είχε συμμετοχές στο Youth League, ενώ πριν γυρίσει στην Ελλάδα είχε φορέσει τη φανέλα της Μπρέντφορντ και της Τσέλτεναμ.

Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο μέτρησε 66 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με τον Παναιτωλικό, με τον οποίο έχει 49 εμφανίσεις, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1997 στην Κατερίνη και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα U21.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Arsenal και οι πρώτες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι Brentford και Cheltenham Town.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2018 και εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (72 συμμετοχές, 4 γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναιτωλικός (50 συμμετοχές, 3 γκολ).

Ηλία, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».