Χειρουργείο για Τιάγκο και τέλος η σεζόν με την Λίβερπουλ

Τιάγκο Αλκάνταρα

i

©PrtScr

Χειρουργείο για Τιάγκο και τέλος η σεζόν με την Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 14:03 - 03.05.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τιάγκο Αλκάνταρα για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο ισχίο.

Το τελευταίο παιχνίδι του Τιάγκο Αλκάνταρα για τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ έδωσε ο Τιάγκο Αλκάνταρα κόντρα στην Γουέστ Χαμ στις 26 Απριλίου για την Premier League, καθώς ο Ισπανός μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 32χρονος μέσος έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο. Ετσι, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα τελευταία πέντε παιχνίδια των «Reds» στο πρωτάθλημα για το φινάλε της σεζόν. Αυτά είναι τα ματς με Φούλαμ, Μπρέντφορντ, Λέστερ, Άστον Βίλα και Σαουθάμπτον. Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι ο Τιάγκο έχει χάσει 62 παιχνίδια λόγω τραυματισμού στην Λίβερπουλ σε τρεις σεζόν.

Ο Τιάγκο τη φετινή σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές με την Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας και μία ασίστ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 56 βαθμούς έπειτα από 33 αγώνες με την Τότεναμ να είναι στο -2 αλλά και με ένα ματς περισσότερο. Οι «Reds» ελπίζουν να μειώσουν τη διαφορά των επτά βαθμών από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (63 βαθμοί), η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.