Χεορχίνα για Ρονάλντο: «Δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει στην Ατλέτικο»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Χεορχίνα για Ρονάλντο: «Δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει στην Ατλέτικο»

Sportal newsroom 20:00 - 23.03.2023

Όπως αποκάλυψε η Χεορχίνα, ο σύντροφός της Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε ποτέ την πρόθεση να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τις φήμες.

Μεγάλο σίριαλ είχε γίνει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μία από τις ομάδες που είχε ακουστεί ότι μπορεί πήγαινε ο Πορτογάλος ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τελικά κατέληξε στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ. Με τον αραβικό σύλλογο ο 38χρονος μετράει οχτώ γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Μετά από αρκετούς μήνες από τη μεταγραφή του CR7 στην αραβική ομάδα, η σύντροφός του Χεορχίνα αποκάλυψε, ότι ο Ρονάλντο δεν είχε ποτέ την σκέψη να πάει στους «ροχιμπλάνκος».

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του να πάει στην Ατλέτικο», ήταν τα λόγια της Χεορχίνα στην ισπανική εκπομπή, El Hormiguero

Όταν είχαν ακουστεί οι φήμες αυτές, οι οπαδοί της ομάδας της Μαδρίτης σε ένα φιλικό, είχαν κρεμάσει ένα πανό που έγραφε: «CR7 δεν είσαι ευπρόσδεκτος». Κάτι τέτοιο θεωρείται φυσιολογικό, καθώς ο Πορτογάλος πέρασε εννέα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ο Ρονάλντο είχε δώσει τη δική του απάντηση σε αυτό το πανό των φίλων της Ατλέτικο, ανεβάζοντας ένα στόρι στο Instagram, βάζοντας μερικά emojis που γελούσαν.