Υπέροχη εικόνα στο «Κολισέουμ»: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο (vid)

Υπέροχη εικόνα στο «Κολισέουμ»: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο (vid)

Sportal newsroom 14:56 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 18.05.2024

Οι ποδοσφαιριστές της Χετάφε γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας (03/05), βγαίνοντας με τις μαμάδες του στον αγωνιστικό χώρο πριν το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (04/05) η Χετάφε υποδέχτηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Κολισέουμ», με τους Βάσκους να πανηγυρίζουν τη νίκη με πρωταγωνιστές τους αδερφούς Γουίλιαμς και να... φωνάζουν παρών για την έξοδο στο Champions League.

Και παρόλο που για τους γηπεδούχους δεν ήταν ένα ωραίο βράδυ, καθώς γνώρισαν την ήττα μέσα στην έδρα τους, κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους με ένα ιδιαίτερο και πολύ όμορφο τρόπο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Χετάφε πήραν την πρωτοβουλία να βγουν στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη σέντρα του αγώνα, έχοντας για συνοδεία τις μαμάδες τους, για να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο την Ημέρα της Μητέρας που γιορτάστηκε χθες (03/05) στην Ισπανία.

«Χωρίς εσάς όλο αυτό δεν θα είχε νόημα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε μαζί. ΥΓ: Έχουμε τις καλύτερες μαμάδες στον κόσμο», ανέφερε σε ποστάρισμα της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media η Χετάφε.