Ματς στη Χιλή διακόπηκε προσωρινά λόγω σεισμού (vid)
i

©PrtScr

Ματς στη Χιλή διακόπηκε προσωρινά λόγω σεισμού (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:24 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 11.07.2023

Ένα ματς στη Χιλή διακόπηκε προσωρινά επειδή έγινε σεισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η κάμερα πήγαινε πάνω κάτω ενώ οι παίκτες και οι οπαδοί ήταν ατάραχοι.

Μια απρόσμενη εξέλιξη διέκοψε προσωρινά ένα παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Χιλής. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε σεισμός με το διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει για ελάχιστο χρονικό διάστημα το ματς. Εντυπωσιακή αντίδραση από τους παίκτες και τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν ατάραχοι λες και δεν συνέβαινε τίποτα.

Η Ρεκολέτα υποδέχθηκε την Ντεπόρτες Τεμούκο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Χιλής. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, δεν έλειψε και η περιπέτεια αφού ένας σεισμός διέκοψε για λίγο το παιχνίδι.

Ο σεισμός έγινε στο 42’ της αναμέτρησης και σύμφωνα με πληροφορίες η κλίμακα του έφτασε τα 5,6 ρίχτερ. Πάντως οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί που βρίσκονταν στο γήπεδο ήταν απόλυτα ήρεμοι και έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό γιατί η Χιλή είναι μια ιδιαίτερα σεισμογενείς περιοχή που οι σεισμοί της μπορούν να φτάσουν ακόμα και 9,6 ριχτερ. Μάλιστα μπορεί να διακρίνει κανείς στο βίντεο ότι η μπάλα κύλησε στο χόρτο για αρκετή ώρα πριν τελικά διακοπεί το παιχνίδι από το διαιτητή. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα, με τη μπίλια να κάθεται τελικά στην ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1΄ του αγώνα με την ωραία προβολή του Ρομπέρτο Ριβέρος. Ακολούθως στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χοσέ Ιγκνάτσιο Ναβαρέτε.

Παρά το γεγονός αυτό η Ντεπόρτες Τεμούκο κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, με τον Λουίς Ασεβέδο να εκμεταλλεύεται δύο φορές τα συνεχόμενα λάθη της άμυνας της Ρεκολέτα. Τελικά οι γηπεδούχοι έσωσαν τον ένα βαθμό φού ισοφάρισαν στο 86’ με τη φανταστική κεφαλιά «ψαράκι» του Κλαούντιο Σερβέτι.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Τεμούκο παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Από την άλλη σε η Ρεκολέτα βρίσκεται στην 12η θέση με 19 βαθμούς και είναι μόλις στο +3 από την ουραγό Ουνιβερσιταντ Ντε Κονσεψιόν, την οποία και αντιμετωπίζει αμέσως μετά.