Χωρίς Ανέστη ο Παναιτωλικός με Βόλο και Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς Ανέστη ο Παναιτωλικός με Βόλο και Αστέρα Τρίπολης

Πάρης Τσελεπίδης • 13:28 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Με απόντα τον Γιάννη Ανέστη θα ταξιδέψει ο Παναιτωλικός για τον Βόλο και το αυριανό του παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό για την 20η αγωνιστική της Super League χωρίς να είναι το μόνο που θα απουσιάσει.

Προβλημάτων συνέχεια για τον Γιάννη Αναστασίου. Νέο αυτό με τον Γιάννη Ανέστη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού κληρονόμησε αιμάτωμα στη σύγκρουση που είχε με τον Κρίστιαν Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου που είχε διεξαχθεί στο Αγρίνιο.

Αυτό έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Ανέστης στη διάρκεια της εβδομάδας με αποτέλεσμα να μπει στα πιτς και να έχει ξεκινήσει θεραπεία. Συνάμα δεν τίθεται θέμα παρουσίας του στο αυριανό παιχνίδι του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο αλλά και στο εντός έδρας που θα ακολουθήσει με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Ακολούθως θα φανεί αν θα κάνει την επανεμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τι σημαίνει αυτό; Πως κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού θα βρεθεί ξανά ο Αντώνης Στεργιάκης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Αναστασίου και πάλι μετά τις 29 Οκτωβρίου. Μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια για το πρωτάθλημα της Super League σε ένα διάστημα όπου είχε καλύψει το κενό του Ανέστη σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Τέσσερα για το πρωτάθλημα της Super League και ένα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στην Καλαμάτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Παναιτωλικό εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στον Βόλο εκτός του Ανέστη απών για ένα ακόμη συνεχόμενο παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Κώστας Αποστολάκης. Τραυματίες είναι επίσης οι Ναντρέι Νταγκό και Μιχάλης Μπακάκης αλλα και ο τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Ρουμάνος Σεμπάστιαν Μλάντεν.