Παναθηναϊκός: Ο Κάουλι περιμένει και το ενδιαφέρον της Γκρέμιο
i

Κάουλι Ολιβέιρα / © Sportal.bg

Παναθηναϊκός: Ο Κάουλι περιμένει και το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:56 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 27.01.2023

Η βραζιλιάνικη Γκρέμιο έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για τον Κάουλι Ολιβέιρα, ο οποίος έχει τεθεί εκτός πλάνων από την προετοιμασία της Λουντογκόρετς.

Η νοτιοκορεάτικη Γεονμπούκ Χιουντάι Μότορς δεν κέντρισε την προσοχή του Κάουλι Ολιβέιρα, όμως εσχάτως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από άλλο μέρος του πλανήτη: τη Βραζιλία. Τα βουλγαρικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι βραζιλιάνικη ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό και έχει ρωτήσει την τιμή του. 

Με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας να απαντά το ίδιο: μόνο με την πληρωμή της ρήτρας των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια είναι η ομάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, είναι η Γκρέμιο.  

Το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει την αντίδραση του Κάουλι στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού, αν και έχει γραφτεί επανειλημμένως ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμά να μείνει στην Ευρώπη. Αντίστοιχα, η Γκρέμιο δεν έχει πληρώσει το buy out και προσπαθεί να εμπλακεί σε διαπραγμάτευση για να «κατεβάσει» την τιμή.

Ξανά για Τζάχανμπαχς ο Παναθηναϊκός - «Όχι» από Αλ Ταμάρι και Κάουλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:52 - 23.01.2023

Ξανά για Τζάχανμπαχς ο Παναθηναϊκός - «Όχι» από Αλ Ταμάρι και Κάουλι

Την ώρα που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί στις συζητήσεις με «μυστικό» εξτρέμ, στην Ολλανδία ανακινείται η υπόθεση του Τζάχανμπαχς, ενώ «όχι» εμφανίστηκε στις συζητήσεις με Κάουλι και Αλ Ταμάρι.

Πάντως, ο Κάουλι δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία με την αποστολή της Λουντογκόρετς, όπου θα μεταβεί για προπονήσεις και φιλικά, μετά από συμφωνία του με τη διοίκηση. Ο Κάουλι θα περιμένει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και εφόσον δεν πάρει μεταγραφή, τότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Τα βουλγάρικα ΜΜΕ επισημαίνουν ότι ο Κάουλι ζήτησε να μην υπολογίζεται προσωρινά έχοντας το βλέμμα στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος θέλει Παναθηναϊκό και προσδοκά σε μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής.