Παναθηναϊκός: Οι... ξένοι έφεραν παράταση για τον κατασκευαστή του γηπέδου
i

Κώστας Μπακογιάννης / Intime

Παναθηναϊκός: Οι... ξένοι έφεραν παράταση για τον κατασκευαστή του γηπέδου

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:46 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 12.12.2022

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να μεταθέσει το deadline για την υποβολή προσφορών μέχρι τις 13 Ιανουαρίου.

Η Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν μία ημερομηνία ορόσημο για τη Διπλή Ανάπλαση, αφού στις 10π.μ. επρόκειτο να λήξει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρίες που ενδιαφέρονταν για να εκπονήσουν τη μελέτη και να κατασκευάσουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό.

Η αποσφράγιση των φακέλων, επρόκειτο να γίνει τρεις μέρες αργότερα, στις 16 Δεκεμβρίου στις 10π.μ., μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων.

Ωστόσο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να περιμένουν άλλον ένα μήνα, μέχρι να μάθουν τις κατασκευαστικές που ενδιαφέρονται για την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Γιατί η προθεσμία υποβολής προσφορών ήρε παράταση για ένα μήνα. 

Κατόπιν απόφασης του Δήμου Αθηναίων και μετά από συνεννόηση με τις εταιρίες, αποφασίστηκε να παραταθεί το dead line. Έτσι, η νέα καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου στις 10π.μ.

Τέτοιες παρατάσεις σε δημόσιους διαγωνισμούς αποτελούν συχνό φαινόμενο. Επειδή πρόκειται για ένα πολύ σύνθετο έργο στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης και χρειάζεται πολύ προετοιμασία, οι εταιρίες είχαν ανάγκη από χρόνο. Με τον Δήμο να τους παρέχει...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal.gr, οι κορυφαίες ελληνικές κατασκευαστικές έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να αναλάβουν το έργο, ενώ υπάρχουν και βολιδοσκοπήσεις από το εξωτερικό.