Παναθηναϊκός: Ίωση ο Πέρεθ, μπήκαν Κουρμπέλης και Ιωαννίδης
i

Ρούμπεν Πέρεθ/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Πέρεθ, μπήκαν Κουρμπέλης και Ιωαννίδης

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:52 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 12.12.2022

Αμφίβολος για το ματς των «πράσινων» με το Βόλο ο Ρούμπεν Πέρεθ που ταλαιπωρείται από ίωση. Επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Φώτης Ιωαννίδης.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων λόγω του Μουντιάλ 2022 μπαίνει ξανά στη «μάχη» σχεδόν ένα μήνα μετά. 

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα (12/12) στο «Γ. Καλαφάτης» και ετοιμάζονται για το ματς Κυπέλλου την Πέμπτη (15/12) με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απ. Νικολαΐδης». Απών από την προπόνηση ήταν ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Θεσσαλούς. Επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Φώτης Ιωαννίδης. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Με δύο επιστροφές και μία απουσία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Δευτέρας. Στο πρόγραμμα επέστρεψαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, με τον πρώτο να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος και τον δεύτερο όλη την προπόνηση. Αντίθετα απών λόγω ίωσης ήταν ο Ρουμπέν. 

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική.