Το μυαλό του μόνο στον Παναθηναϊκό: Ο Παλάσιος αρνήθηκε την Κόλο-Κόλο
i

Σεμπάστιαν Παλάσιος / Intime

Το μυαλό του μόνο στον Παναθηναϊκό: Ο Παλάσιος αρνήθηκε την Κόλο-Κόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:40 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 11.12.2022

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Sportal.gr”, η Κόλο-Κόλο προσέγγισε το περιβάλλον του Παλάσιος για να μάθει τις σκέψεις του και έλαβε μία δυσάρεστη απάντηση.

Ο προπονητής της Κόλο-Κόλο, Γκουστάβο Κιντέρος έχει ξεχωρίσει τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Ωστόσο, φαίνεται πως για την υλοποίηση της μεταγραφής, λείπει ένα βασικό συστατικό: το “ναι” του Αργεντινού εξτρέμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal.gr, πριν η Κόλο-Κόλο καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, διερεύνησε τις προθέσεις του Τούκου. Από την πρωταθλήτρια Χιλής πραγματοποιήθηκε προσέγγιση στο περιβάλλον του Παλάσιος στην Αργεντινή.

Από την πλευρά του 30χρονου επιθετικού, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: ο παίκτης δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο της επιστροφής στη Λατινική Αμερική. Ο Παλάσιος απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό και να παίξει στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός έχει τον τελικό λόγο για το μέλλον του Παλάσιος. Ο Τούκου έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, όλοι ξέρουν πως ένας δυσαρεστημένος ποδοσφαιριστής θα πιέσει με τον τρόπο του για να φύγει. Δεν είναι εύκολο μία ομάδα να διατηρήσει στο δυναμικό της έναν φευγάτο παίκτη και στο τέλος θα υποστεί αγωνιστική και οικονομική ζημιά.

Ο Παλάσιος δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Ο Τούκου είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να συνεχίσει με τα πράσινα. Η συζήτηση που θα έχει στους επόμενους μήνες με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ θα αφορά την επέκταση του συμβολαίου του και όχι την πώληση του…