Παναθηναϊκός: Χάνει τον Γκάνεα για τουλάχιστον τρεις μήνες
i

Κρίστι Γκάνεα / Intime

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Γκάνεα για τουλάχιστον τρεις μήνες

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:59 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 10.12.2022

Ο Κρίστι Γκάνεα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα τεθεί εκτός δράσης από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Η κακοτυχία συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό και να θέτει νοκ-άουτ ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και τον Αλεξίς Τρουιγιέ, οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν, ακόμα ένας παίκτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Κρίστι Γκάνεα έχει υποστεί επιπλοκές στον οργανισμό του αφότου νόσησε με κορωνοϊό και εκτιμάται πως θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για τουλάχιστον τρεις μήνες. Η ζημιά φάνηκε στις εξετάσεις ρουτίνας που υποβλήθηκε ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, πριν ταξιδέψει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

O Γκάνεα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού καλείται να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που δεν οφείλεται σε τραυματισμό στον χλοοτάπητα. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συμπαραστέκονται στον ποδοσφαιριστή και θα του παρέχουν κάθε δυνατότητα για να επανέρθει υγιής και το συντομότερο δυνατό.

Εξυπακούεται πως δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο με την επιστροφή του και ο Γκάνεα θα αγωνιστεί μόνος όταν αναρρώσει πλήρως. Μέχρι τότε, ο 30χρονος πλάγιος μπακ-χαφ θα υποβληθεί σε θεραπεία.