Παναθηναϊκός: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Ρούμπεν!
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ / © Intime

Παναθηναϊκός: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Ρούμπεν!

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:16 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 10.12.2022

Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το sportal.gr αποκαλύπτει τους όρους και όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Ο πρώτος από το καρέ των παικτών του «κορμού» που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο, είναι έτοιμος να ανανεώσει! Ο Ρούμπεν Πέρεθ έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θα γίνει ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τους Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη να έπονται.

Το δεκαήμερο που η ομάδα είχε μεταβεί για προπονήσεις στην Κύπρο, ο ατζέντης του Ρούμπεν είχε εντατικές συζητήσεις με τα στελέχη της ΠΑΕ για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον πελάτη του. Συνομιλίες που κατέληξαν σε συμφωνία!

Ο Ρούμπεν θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, που θα λήγει τον Ιούνιο του 2025. Οι αποδοχές του Ισπανού αμυντικού χαφ θα αυξηθούν ελαφρώς σε σύγκριση με τις τωρινές και θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, προβλέπονται μπόνους επίτευξης στόχων, όπως η κατάκτηση τίτλων και η πρόκριση στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η υπόθεση του Ρούμπεν ήταν πιο εύκολη για τους «πράσινους» συγκριτικά με τους Αϊτόρ, Κουρμπέλη και Σένκεφελντ. Επειδή ο Ισπανός αμυντικός χαφ στην ηλικία των 33 ετών, είναι πιο συνειδητοποιημένος για το μέλλον του.

Ο Ρούμπεν γνωρίζει πως στην Ισπανία δεν θα μπορούσε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο της Primera Division. Αντίθετα, με τον Παναθηναϊκό έχει τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής και ήδη πέρυσι πανηγύρισε το Κύπελλο, το πρώτο τρόπαιο στο οποίο είχε καθοριστική συμβολή. 

Φυσικά, η εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την παραμονή του Ρούμπεν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ήταν θετική. Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής είναι η προέκταση του Σέρβου στο τερέν και στην κυριολεξία, δεν αναπληρώνεται από άλλον.

Ο Ρούμπεν έχει 55 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, με 2 ασίστ. Είναι η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του 33χρονου μέσου με τις περισσότερες εμφανίσεις μετά τη Λέγανες, με την οποία έχει 165. Πάντως, η προσφορά του Ρούμπεν στον Παναθηναϊκό είναι πολύπλευρη και δεν αποτυπώνεται στα στατιστικά.