Παναθηναϊκός: H Κύπρος έφερε πρόοδο στις μεταγραφικές υποθέσεις
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης / Intime

Παναθηναϊκός: H Κύπρος έφερε πρόοδο στις μεταγραφικές υποθέσεις

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:10 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 09.12.2022

Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του τσέκαραν αρκετά ονόματα και έχουν ξεχωρίσει παίκτες που θέλουν για τον «άξονα» και τα άκρα της επίθεσης.

Η δεκαήμερη παραμονή στην Κύπρο, βοήθησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλέψει με τους παίκτες του για να παρουσιαστούν έτοιμοι για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στις 15 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, επέτρεψε στον Σέρβο να αφιερώσει αρκετό χρόνο στις μεταγραφικές υποθέσεις. Ο Γιοβάνοβιτς μαζί με τους συνεργάτες του, τσέκαραν πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί και ήδη έχουν σχηματίσει μία short-list για να προχωρήσουν.

Προς το παρόν, ο 60χρονος προπονητής δεν έχει υποδείξει ονόματα στη διοίκηση, για να αρχίσουν συζητήσεις. Ωστόσο, η προεργασία ολοκληρώνεται, ούτως ώστε για κάθε ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, να έχουν συγκεντρωθεί οι απαραίτητες πληροφορίες.

Εξυπακούεται πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν ο δεξιός εξτρέμ και ο κεντρικός μέσος που χρειάζεται κατά προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός, να βρίσκονταν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» από την Πρωτοχρονιά και έπειτα. Όμως, είναι αμφίβολο κατά πόσο θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει τον δικό του ρυθμό να λαμβάνει αποφάσεις και δεν επηρεάζεται από τα χρονικά περιθώρια. Εκτός και αν πρόκειται για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, οπότε αποφασίζει αναγκαστικά… Συνεπώς, το πότε θα γίνουν οι κινήσεις που έχει δρομολογήσει το Τριφύλλι, δεν μπορεί να προβλεφθεί με ασφάλεια.