Πρόταση της Κόλο-Κόλο για Παλάσιος!
i

Σεμπάστιαν Παλάσιος / ©Intime

Πρόταση της Κόλο-Κόλο για Παλάσιος!

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:10 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 08.12.2022

H Κόλο-Κόλο φέρεται έτοιμη να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν από τη Χιλή για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος! Διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κόλο-Κόλο αποφάσισε να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του «Τούκου»!

Πρώτος φιγουράρει ο Σεμπάστιαν Παλάσιος! Δεύτερος είναι ο Κάρλος Αζκούι της Φερεντσβάρος και τρίτος ο Ναχουέλ Μπούστος της Σάο Πάολο. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι αυτός που αρέσει περισσότερο στον Κιντέρος και τον υπέδειξε ως πρώτο στη λίστα.

Το βράδυ της Τετάρτης συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κόλο-Κόλο και εξουσιοδότησε τον αθλητικό διευθυντή, Ντάνιελ Μορόν, να αρχίσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Παλάσιος!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διαπραγμάτευση προμηνύεται δύσκολη, επειδή ο Τούκου είναι πολύ σημαντικός για το Τριφύλλι. Ωστόσο, στην Κόλο-Κόλο επικρατεί αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία για την αγορά του 31χρονου επιθετικού!

Πάντως, για την ώρα ο Παλάσιος δηλώνει άγνοια στο περιβάλλον του για τις φήμες από τη Χιλή και δηλώνει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό. Ούτε και από την ΠΑΕ προκύπτει ότι υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Πολύ περισσότερο, η διάθεση να πουληθεί τώρα ο Παλάσιος...