Παναθηναϊκός: Η ώρα των Παλάσιος και Βέρμπιτς στην Πάφο
i

Σεμπάστιαν Παλάσιος / © Intime

Παναθηναϊκός: Η ώρα των Παλάσιος και Βέρμπιτς στην Πάφο

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:59 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 04.12.2022

Οι δύο εξτρέμ του Τριφυλλιού αναμένεται να αγωνιστούν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Πάφο. Με Αλαφούζο και εκατοντάδες οπαδούς στις εξέδρες οι “πράσινοι”.

Το δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους θα δώσει σήμερα (4/12, 18:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Πάφο στο Παφιακό Στάδιο. Η γηπεδούχος ομάδας θα παραταχθεί με αναπληρωματικούς, αφού το Σάββατο έπαιξε για το πρωτάθλημα και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί τις δικές του απουσίες. Οι Αϊτόρ και Τρουιγιέ δεν βρίσκονται στην Κύπρο, νοκ-άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Ιωαννίδης, ενώ θα προφυλαχθούν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Τσέριν. Μένει να φανεί εάν ο Σέρβος θα επιλέξει τη βασική ενδεκάδα ή θα καταφύγει σε μεικτά σχήματα, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού Β.

Από την άλλη, αναμένεται να πάρουν χρόνο οι Παλάσιος και Βέρμπιτς. Οι δύο εξτρέμ δεν είχαν αγωνιστεί εναντίον της Χαποέλ Μπερ Σεβά και ο Γιοβάνοβιτς θέλει να τους δώσει ρυθμό. Άλλωστε, πλησιάζει η επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Τριφυλλιού, με τον ΝΠΣ Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλικό θα παρακολουθήσει δια ζώσης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να έχει ταξιδέψει στο νησί, καλεσμένος του επιχειρηματία, Γιώργου Ιωάννου, ιδιοκτήτη του θερέτρου Caps St George Hotel & Resort.

Στο Παφιακό Στάδιο αναμένεται να προσέρθουν το βράδυ χιλιάδες ντόπιοι φίλοι του Τριφυλλιού. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά δεν προσφερόταν λόγω της ώρας, όμως απόψε όλα είναι ιδανικά για να δουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Ο Σύλλογος έχει τεράστια απήχηση στο νησί και δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να τον δουν στα κυπριακά γήπεδα. Πάντως, υπάρχει και ένα τρίτο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στην Λάρνακα.