Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Αλαφούζου με Χριστοδουλόπουλο
i

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος / © Intime

Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Αλαφούζου με Χριστοδουλόπουλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:06 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 08.12.2022

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού, πριν από την αναχώρηση της από τη Λάρνακα και τα είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μία απρόσμενη επίσκεψη δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λάρνακα, λίγο πριν την αναχώρηση της για την Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης. Γιατί ένας παλιός γνώριμος πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και είχε αρκετά τετ-α-τετ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος διαμένει στην Κύπρο τον τελευταίο χρόνο, επισκέφτηκε τους «πράσινους» και συνομίλησε με αρκετούς. Με τον τιμ μάνατζερ Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τους Έλληνες διεθνείς και τους συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς, με τους οποίους είναι γνωστός από συνεργασίες στην καριέρα του.

Αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον τετ-α-τετ του Χριστοδουλόπουλου ήταν με τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι δυο τους γνωρίζονται από τον πρώτο της ενασχόλησης του εφοπλιστή με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012-2013. Τότε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είχε ανανεώσει το συμβόλαιο κατόπιν εισήγησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, για να αποχωρήσει αργότερα στην πρώτη εκκαθάριση του ρόστερ.

Ο Χριστοδουλόπουλος συνομίλησε για λίγη ώρα με τον Αλαφούζο μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αφού ο χρόνος επουλώνει τις όποιες κόντρες του παρελθόντος. Επιπλέον, στα επόμενα χρόνια οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν επαφές με τον Λάζαρο για να συνεργαστούν ξανά, χωρίς happy end.

Πάντως, είναι άγνωστο εάν η συνάντηση Αλαφούζου - Χριστοδουλόπουλου είχε οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο εκτός από το εθιμοτυπικό. Γιατί αναμφίβολα, το τάιμινγκ συμπίπτει με την απόφαση της Ανόρθωσης να αφήσει τον Έλληνα άσο, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή.

Προφανώς, η τελική απόφαση για κάθε παίκτη ανήκει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ξέρει τον Λάζαρο και αυτός θα κρίνει εάν θα μπορούσε να είναι ο ένας από τους δύο εξτρέμ που ψάχνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Από την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου, η επιστροφή στον Παναθηναϊκό σε μία σεζόν που διεκδικεί την επιστροφή του στους τίτλους, θα ήταν ότι καλύτερο!

Η επίσκεψη του Λάζαρου δεν ήταν η μόνη. Το βράδυ της Τετάρτης μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και είδε τον Αλαφούζο. Ο «Παπ» ήταν παρών και στο στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή» και παρακολούθησε το ματς. Επίσης, για χαιρετισμό πέρασε και ο πρώην επιθετικός του Τριφυλλιού, Νίκος Καλτσάς.