Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο του τετ-α-τετ Αλαφούζου-Χριστοδουλόπουλου
i

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος/©intime

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο του τετ-α-τετ Αλαφούζου-Χριστοδουλόπουλου

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:50 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 09.12.2022

Οι φήμες για πιθανή επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκού εντάθηκαν μετά τη συνομιλία του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Το Sportal.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το τετ-α-τετ που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη Λάρνακα, πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέψει στην Αθήνα, επιτρέπει τη διάδοση διάφορων σεναρίων. Κυρίως, επειδή συμπίπτει με το τέλος της συνεργασίας του 35χρονου επιθετικού με την Ανόρθωση.

Ο Χριστοδουλόπουλος δεν κρύβει ότι θα αντιμετώπιζε θετικά μία επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Ειδικά σε ένα τάιμινγκ που ο Σύλλογος διεκδικεί ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή και έχει αφήσει πίσω του την εποχή του “μνημονίου”.

Επιπροσθέτως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει δύο ακραίους επιθετικούς στην αγορά του Ιανουαρίου. Έναν εν δυνάμει βασικό δεξιό εξτρέμ για αντί-Αϊτόρ και έναν ακόμα παίκτη για να συμπληρώσει την επάνδρωση και να έχει εφεδρείες.

Άρα, ο Χριστοδουλόπουλος μοιάζει να ταιριάζει στην εξίσωση. Όχι για να καλύψει το κενό του Αϊτόρ, αφού δεν διάγει την ποδοσφαιρική νεότητα του. Αλλά ως μία αξιόπιστη εναλλακτική, ο Λάζαρος θα μπορούσε να βοηθήσει. Επίσης, ο 35χρονος άσος θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο και θα συμβάλλει στα αποδυτήρια με την προσωπικότητα του και την εμπειρία του πρωταθλητισμού.

Ας μην παραβλέπουμε άλλη μία παράμετρο… Ο Χριστοδουλόπουλος έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό του 2010 και ξέρει τις ιδιαιτερότητες της ομάδας.

Τότε, ναι μεν ο Χριστοδουλόπουλος δεν είχε φύγει με τον καλύτερο τρόπο από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο χρόνος έχει επουλώσει τις τριβές του “διαζυγίου”. Πλέον, ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στον Αλαφούζο υπάρχει σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. 

Για να περάσουμε στο προκείμενο, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να αποφασίσει για την ένταξη του Χριστοδουλόπουλου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο οποίος δεν ήταν παρών στη συνάντηση και κατά συνέπεια, ο Αλαφούζος αποκλείεται να παρέκαμψε τον προπονητή του… 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportal.gr, η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και δεν επικεντρώθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν. Ο Χριστοδουλόπουλος εάν θέλει να θέσει εαυτό στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, αρκεί να επικοινωνήσει με τον Σέρβο.