Παναθηναϊκός: Αρχίζει η δουλειά στην Αθήνα
i

Προπόνηση Παναθηναϊκού / © Intime

Παναθηναϊκός: Αρχίζει η δουλειά στην Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:38 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 10.12.2022

Οι παίκτες του Τριφυλλιού ξεκουράστηκαν μετά την επιστροφή στην Κύπρο και γυρίζουν σήμερα (10/12) στο Κορωπί. Τι συμβαίνει με το ιατρικό δελτίο.

Πρώτη εν Αθήναις προπόνηση σήμερα (10/12) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είχαν ρεπό την Παρασκευή, μετά την επιστροφή τους από την Κύπρο και έχουν… σαββατιάτικο ραντεβού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να αρχίσουν προετοιμασία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΝΠΣ Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πρώτο ματς της φάσης των «16». Με τον στόχο να είναι το σκορ πρόκρισης που θα απλοποιήσει την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να οδεύει προς τη λήξη του, είναι προφανές ότι οι ομάδες επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει τους παίκτες στο Κορωπί, για να δουλέψει μαζί τους για την επικείμενη αναμέτρηση.

Οι Κουρμπέλης και Τσέριν που στην Κύπρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται να ενσωματωθούν. Ο Ιωαννίδης παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αν και έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει. Απών θα είναι ο Γκάνεα, ο οποίος έχει ασθενήσει.