Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς πάει Πορτογαλία και αποφασίζει
i

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς/©intime

Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς πάει Πορτογαλία και αποφασίζει

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:05 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 27.12.2022

Ο Ιρανός επιθετικός ξεκουράστηκε μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εξετάζει σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ημέρες αποφάσεις είναι οι επόμενες για τον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς. Ο Ιρανός επιθετικός ξεκουράστηκε μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και από σήμερα (12/12) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Φέγενορντ.

Η ολλανδική ομάδα έχει μεταβεί στο Λάγος της Πορτογαλίας, όπου θα παραμείνει για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Η συμπερίληψη του Γιάχανμπανκς στην αποστολή δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για τις προθέσεις του προπονητή, Άρνε Σλοτ, αφού έχει πάρει 30 παίκτες!

Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο Sportal.gr: «Δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα από τον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:53 - 03.12.2022

Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο Sportal.gr: «Δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα από τον Παναθηναϊκό»

Ο μάνατζερ του Αλιρέζα Τζάχανμπαχς, Αμίρ Χασεμί μίλησε στο Sportal.gr για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός για τον 29χρονο Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ.

Οι μόνοι δύο απόντες είναι οι επίσης μουντιαλικοί, ο Πολωνός Σεμπάστιαν Σιμάνσκι και ο Ολλανδός Τζάστιν Μπέιλο, οι οποίοι έχουν περισσότερες μέρες άδειας γιατί έπαιξαν σε επόμενη φάση του Μουντιάλ από τον Τζάχανμπαχς και τελείωσαν αργότερα τις υποχρεώσεις τους.

Το σίγουρο είναι πως ο Τζάχανμπαχς έχει ενημερωθεί πλήρως για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και έχει μάθει πληροφορίες. Ουσιαστικά, ο Ιρανός ζυγίζει τις επιλογές του, προτού αποφασίσει.

Η Φέγενορντ δεν επείγεται να παραχωρήσει τον Τζάχανμπαχς, αλλά ούτε της είναι υπεραπαραίτητος. Πρακτικά, ο 29χρονος άσος είναι χρυσή εφεδρεία για τον προπονητή, Άρνε Σλοτ, όχι όμως βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του.

Μπρινιόλι στο Sportal.gr: Ο άγνωστος καυγάς με τον Γιοβάνοβιτς, το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που είναι... πόλεμος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 11.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μπρινιόλι στο Sportal.gr: Ο άγνωστος καυγάς με τον Γιοβάνοβιτς, το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που είναι... πόλεμος

Η καθιέρωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό στην εστία δεν ήταν εύκολη και πέρασε μέσα από δύσκολους μήνες, έναν... καυγά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έντονο ανταγωνισμό. Ο Ιταλός μίλησε για όλα σε μία μεγάλη συνέντευξη στο Sportal.gr...

Στο οικονομικό, παρά τις εικασίες των ολλανδικών ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει προτείνει κάτι συγκεκριμένο στη Φέγενορντ. Γιατί περιμένει το «ΟΚ» του Τζάχανμπαχς, πριν περάσει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. 

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρίνει ότι αυτός ο παίκτης θα ισχυροποιήσει την επίθεση του «τριφυλλιού» και θα βοηθήσει στην κατάκτηση του τίτλου, η διοίκηση θα κλείσει τη συμφωνία ανεξαρτήτως κόστους. Η πρόθεση του Αλαφούζου είναι ξεκάθαρη: να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς και δεν θα νοιαστεί για τα χρήματα.