Ξανά για Τζάχανμπαχς ο Παναθηναϊκός - «Όχι» από Αλ Ταμάρι και Κάουλι
i

Broer van den Boom/Getty Images/Ideal Images

Ξανά για Τζάχανμπαχς ο Παναθηναϊκός - «Όχι» από Αλ Ταμάρι και Κάουλι

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:52 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 23.01.2023

Την ώρα που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί στις συζητήσεις με «μυστικό» εξτρέμ, στην Ολλανδία ανακινείται η υπόθεση του Τζάχανμπαχς, ενώ «όχι» εμφανίστηκε στις συζητήσεις με Κάουλι και Αλ Ταμάρι.

Εκ των πραγμάτων, οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου θα έχουν πυκνές εξελίξεις σε ότι αφορά τις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση, συνεχίζεται μία ανακύκλωση ονομάτων που έχουν ήδη απασχολήσει την επικαιρότητα του Τριφυλλιού.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «1908.nl», που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για τον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς της Φέγενορντ, υποστηρίζει ότι η υπόθεση είναι και πάλι ενεργή. Διότι επισημαίνει πως ο Ιρανός επιθετικός διαπιστώνει ότι δεν θα παίξει υπό τον Άρνε Σλοτ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει άλλον παίκτη για τα άκρα της επίθεσης.

Η Φέγενορντ με υπόδειξη του προπονητή της, ψάχνει έναν εξτρέμ, ο οποίος θα περιορίσει ακόμα περισσότερο τον ήδη μικρό ρόλο του Γιάχανμπανκς. Οπότε, ο 30χρονος παίκτης που δεν ήθελε να φύγει από το Ρότερνταμ, έχει αρχίσει να αναθεωρεί.

Γενικότερα, φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί συγκριτικά με τα τέλη Δεκεμβρίου και μένει να αποδειχτεί εάν ο Παναθηναϊκός προσεγγίσει ξανά τη Φέγενορντ για τον Τζάχανμπαχς.

Αντίθετα, αρνητική ήταν η έκβαση της κρούσης για τον Μούσα Αλ Ταμάρι. Ο Γάλλος ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «OuestFrance.fr», Σιμόν Ρεανζό, έγραψε ότι ο Ιορδανός επιθετικός απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού, επειδή προτιμά να αγωνιστεί στη Ναντ. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα δεν τα βρήκε με τη Λέουβεν στις συνομιλίες τους και ο Αλ Ταμάρι θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο και θα ενταχτεί στα «καναρίνια» ως ελεύθερος από την 1η Ιουλίου.

«Όχι» ήταν η απάντηση και του Κάουλι Ολιβέιρα, αλλά με θετική χροιά για τον Παναθηναϊκό. Γιατί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν αποδέχτηκε να συνεργαστεί με την νοτιοκορεατική Γεονμπούκ, εκφράζοντας επιθυμία να μείνει στην Ευρώπη. Η ομάδα από τη Νότιο Κορέα κατέβαλλε τη ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Κάουλι με τη Λουντογκόρετς, αλλά το  deal δεν ολοκληρώθηκε λόγω του 29χρονου άσου. 

Βέβαια, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει διατεθειμένος να πληρώσει το buy out και ο Κάουλι ζητάει μεταγραφή, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας αντέδρασε και έθεσε προσωρινά τον ποδοσφαιριστή στο περιθώριο. Με τα βουλγαρικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η ιστορία θα έχει και άλλα… επεισόδια.

Τι προκύπτει από το Τριφύλλι για όλα αυτά; Πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειες τους για την επίτευξη συμφωνίας με πρωτοκλασάτο εξτρέμ. Το όνομα του οποίου δεν έχει «διαρρεύσει» στη δημοσιότητα, αν και αυτό ίσως να οφείλεται στην ανάγκη να διατηρηθούν κρυφές οι εξελίξεις.