Ο λόγος που ο Χουάνκαρ δάκρυσε on camera μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (vid)

Ο δακρυσμένος Χουάνκαρ

i

© Glomex

Ο λόγος που ο Χουάνκαρ δάκρυσε on camera μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:16 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 04.04.2024

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Χουάνκαρ θέλησε να απολογηθεί για το λάθος στο γκολ του Βίντα που άνοιξε το σκορ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έστειλε... μήνυμα!

Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League στη Λεωφόρο, ο Βίντα άνοιξε το σκορ νωρίς και το «τριφύλλι» έφερε τα πάνω-κάτω χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη (2-1).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς, ο Χουάνκαρ δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έκανε στο τέρμα του Κροάτη στόπερ.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα σωστά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα, είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συγγνώμη γι’ αυτό το γκολ», τόνισε ο Χουάνκαρ και πρόσθεσε.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένας αγώνας με ένταση, ρυθμό, αυτό που σημειώνω είναι η νίκη. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να παίζεις ή όχι τόσο καλό ποδόσφαιρο, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, κάποια εβδομάδα κερδίσεις, κάποια χάνεις, αν καθόμασταν και στεναχωριόμασταν γι’ αυτά που έγιναν δεν θα είχαμε το έναυσμα για να μπορέσουμε να κάνουμε το σημερινό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Χαμός στο φινάλε του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πιάστηκαν στα χέρια Μάνταλος - Βιλένα, έφτασε στον πάγκο της Ένωσης ο Τερίμ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 03.04.2024

Χαμός στο φινάλε του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πιάστηκαν στα χέρια Μάνταλος - Βιλένα, έφτασε στον πάγκο της Ένωσης ο Τερίμ (vid)

Ένα «μπάχαλο» επικράτησε λίγο πριν τη λήξη του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με τον Βιλένα και τον Μάνταλο να πυροδοτούν μία στιγμή έντασης. Τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά με τον Τερίμ να φτάνει μέχρι τον πάγκο της Ένωσης.

Για την 100ή συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος και αφού έβαλε τα δάκρυα: «Όταν ήρθα εδώ πριν από 4 χρόνια δεν περίμενα να είχα αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνθηκα και αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, κατάφερα πράγματα που είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτά, κερδίσαμε Κύπελλο, βγήκαμε στην Ευρώπη. Καιμπάνω απ' όλα η αγάπη του κόσμου, του συλλόγου, που απλόχερα μου έδωσαν. Να πω ππόσο χαρούμενη είναι η οικογένεια μου εδώ, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερα πέρα από ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».