Ο ΠΣΑΠΠ στάθηκε στο πλευρό του Χουάνκαρ

Χουάνκαρ

i

© Intime

Ο ΠΣΑΠΠ στάθηκε στο πλευρό του Χουάνκαρ

Με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) στήριξε τον Χουάνκαρ μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Χουάνκαρ αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε μετά από ρίψη κροτίδας λίγα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης του Μαντί Καμαρά, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι.

Με τη σειρά του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) θέλησε μέσω ανακοίνωσης να σταθεί δίπλα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

«Περαστικά στον συνάδελφό μας Juankar, που αντί να απολαύσει το ελληνικό clasico διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ρίψη κροτίδας.

Όσο κάποιοι στα ελληνικά γήπεδα επιμένουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο και όχι ως γιορτή, όσο οι θεσμικοί φορείς θα δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και θα κάνουν μικρές πράξεις, όσο οι κόκκινες γραμμές θα μπαίνουν κάθε επόμενη φορά, το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο που θα γεννάει μόνο τέρατα».

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal! Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!