Χουτεσιώτης: “Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος”
i

@intime

Χουτεσιώτης: “Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος”

Αλέξης Σαββόπουλος 22:27 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 21.04.2024

Τι είπε ο MVP του Αρη έλληνας τερματοφύλακας για την καταπληκτική του εμφάνιση.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη στο αποψινό ματς, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, μιλώντας μετά τον αγώνα με ην ΑΕΚ αναφέρθηκε στην δική του εμφάνιση, την εικόνα του Αρη αλλά και τον τελικό

Αναλυτικά:

Για την ετοιμότητα που έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ και απόντος του Κουέστα: “Αυτός είναι ο στόχος μου. Για αυτό προετοιμάζομαι καθημερινά. Έχει ιδιαιτερότητες η θέση. Την προηγούμενη φορά ήταν σε ένα κακό παιχνίδι για μένα. Πρέπει να είμαι έτοιμος ανάσα στιγμή για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου”.

Για την εικόνα του ΑΡΗ στο δεύτερο μέρος: “Υπήρχε κόπωση, με αποτέλεσμα η ομάδα να κλειστεί στην άμυνά της. δεχθήκαμε αρκετές ευκαιρίες. Ηταν κομβικό ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα και έτσι η ΑΕΚ έκανε επιθέσεις με καλύτερο ρυθμό. Φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν… Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά στο πρώτο μέρος. Από το δεύτερο πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα και να τα βελτιώσουμε με τον προπονητή”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Σήμερα η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Ειδικά στο πρώτο μέρος πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Να εστιάσουμε πλέον στα επόμενα ματς. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά για μεγαλύτερα διαστήματα. Και φυσικά ο στόχος του Κυπέλλου, για την ιστορία της ομάδας”.

Για το Κύπελλο και πώς επηρεάζει την ομάδα: “Ηταν ένα θέμα όταν ξεκινούσαν τα πλέι οφ. Να διατηρήσουμε υψηλά στάνταρ και να έχουμε κίνητρο. Δεν είναι εύκολο αφού ήμασταν εκτός 4άδας από νωρίς. Γίνεται πάντως σκληρή δουλειά και επίπονη σε καθημερινή βάση”.