Αλμέιδα: «Ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μας κοστίζει όταν τον αντιμετωπίζουμε»

Αλμέιδα: «Ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μας κοστίζει όταν τον αντιμετωπίζουμε»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:44 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 21.04.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και στάθηκε στο πόσο δυσκολεύουν την ομάδα του οι Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ παρότι πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ούσα πίσω στο σκορ, στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με... μπροστάρη τον Άμραμπατ, να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Άρη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και να παραμείνει στην κορυφή. Και τώρα μπορεί να στρέψει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (24/04, 20:30).

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο πόσο δυσκολεύουν την ομάδα του οι Θεσσαλονικείς τη φετινή σεζόν.

Λυτρωτής Άμραμπατ «υπέγραψε» την ανατροπή της ΑΕΚ και τώρα... Παναθηναϊκός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:34 - 21.04.2024

Λυτρωτής Άμραμπατ «υπέγραψε» την ανατροπή της ΑΕΚ και τώρα... Παναθηναϊκός!

Η ΑΕΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με... μπροστάρη τον Άμραμπατ, να πάρει τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και να παραμείνει στην κορυφή. Και τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοδύναμο, ο αντίπαλος έφτασε δύο τρεις φορές στον κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Αλλά ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και μας κοστίζει όταν τον αντιμετωπίζουμε».