«Μπαμ» με Λάζαρο ετοιμάζει ομάδα της Super League 2

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

i

© Intime

«Μπαμ» με Λάζαρο ετοιμάζει ομάδα της Super League 2

Sportal newsroom 10:44 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 16.12.2023

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς θέλει να ντύσει στα «μελανόλευκα» τον 36χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, σύμφωνα με το sportstonoto.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενημερώθηκε από τον Άκη Μάντζιο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του. Έτσι, ο 36χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κίτρινους». 

Την κατάσταση αυτή θέλει να επωφεληθεί ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς, σύμφωνα με το sportstonoto.gr. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Super League 2 μαζί με τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη προσπαθούν να πείσουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κατηφορίσει στην Καλαμάτα και να ντυθεί στα «μελανόλευκα». Ασφαλώς, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη Μαύρη Θύελλα. 

Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη
SUPER LEAGUE 2

16:52 - 13.12.2023

Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη

Ο Ιωνικός ήταν καταιγιστικός κόντρα στο Αιγάλεω και πήρε εύκολα τη νίκη με το εμφατικό 5-1. Η ΑΕΚ Β' πέτυχε την 3η της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας 1-0 της Κοζάνης.

Να αναφέρουμε ότι η Καλαμάτα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του δεύτερου ομίλου της Super League 2 έχοντας 19 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα