Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη
i

©intime

Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη

Ιάσονας Τσίλης 16:52 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 13.12.2023

Ο Ιωνικός ήταν καταιγιστικός κόντρα στο Αιγάλεω και πήρε εύκολα τη νίκη με το εμφατικό 5-1. Η ΑΕΚ Β' πέτυχε την 3η της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας 1-0 της Κοζάνης.

Ο Ιωνικός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στο Αιγάλεω και επικράτησε 5-1, μένοντας αήττητος για τρίτο σερί παιχνίδι και πιάνοντας εξάδα.

Ιωνικός - Αιγάλεω 5-1

Οι Νικαιώτες καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μισάωρο. Αρχικά, άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Σαλαζάρ, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε δεύτερο τέρμα. Ο Νταμιάν Γκίνη πέτυχε το 3-0 στο 30'.

Το Αιγάλεω αντέδρασε και μείωσε με τον Ραμίρεζ στο 41', όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν για 4η φορά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός κατέβασε στροφές, παρόλα αυτά πέτυχε και 5ο τέρμα με εύστοχο πέναλτι του Ντάουντα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1, το οποίο τον κράτησε στην 6η θέση του Νότιου ομίλου, μόλις ένα βαθμό πίσω από Διαγόρα και Καλαμάτα.

ΑΕΚ Β' - Κοζάνη 1-0

Στην αναμέτρηση για Βόρειο όμιλο, η ΑΕΚ Β΄, επικράτησε 1-0 της Κοζάνης και την έπιασε στην 5η θέση, μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας στους 14 βαθμούς.

Το νικητήριο τέρμα ήρθε με αυτογκόλ του Θωμά Τσιμπούκα στο 42', με την ΑΕΚ Β' να επιβεβαιώνει την αγωνιστική της άνοδο, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ